【潮日放送】 圓碌碌粉紅萌爆表情包 5款星之卡比和菓子日本便利店有售!

2018.04.25
文 : U Travel
2018.04.25

又有得意角色變成食物,今次輪到超萌大人氣遊戲角色星之卡比!BANDAI於4月24日推出星之卡比系列和菓子,於LAWSON便利店發售。星之卡比和菓子共有5款,每款不同表情,看到已經被它萌萌的可愛臉孔融化。旅行經過LAWSON就快啲去買啦!


圓圓的和菓子形狀,附上星之卡比超級可愛的百變表情,摸下去就像真的在觸碰卡比的臉孔(大家還可以捏它呢!)


卡比和菓子內裡是奶黃餡,吃下去就像星之卡比笑容一樣甜!


一式卡比表情包,五款不同表情,將卡比最可愛完全顯露出來!還有一個未公開造型,大家要到便利店偶遇才有機會看到,睇運啦!



令星之卡比能夠充滿力量打怪獸的回復蕃茄,內餡是朱古力。大家一口吃下去,也會立即精神滿滿的!


星之卡比和菓子只是BANDAI Candy企劃第一彈,未來將會有更多遊戲角色食物推出。小編會為大家密切留意!



星之卡比和菓子 食べマスモッチ 星のカービィ 詳情

發售日期:4月24日
價錢:280円(約港幣20元,已含稅)
售賣地點:各LAWSON便利店(Natural Lawson及Lawson Store 100除外)


來源:BANDAI CANDY

即 like & follow U Travel Facebook / U Travel IG / 旅遊快搜 Facebook 專頁,緊貼世界各地最新旅遊情報!用WeChat掃一掃下面QR Code,follow埋U Travel精選內容!

相關情報