遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
 108 1234
發新話題

[經驗分享] 09年不一樣的沙巴17天勁食勁歎之旅(全卷完)多相

引用:
原帖由 PiscesScorpio 於 2010-4-22 09:44 發表
  是的是的 偶收到叻 辛苦dusty啦 都好夜啦还sent卑我 感动!
继续关注你们的游记噢
不要客氣啦,難得計劃去旅行,當然要玩得開心的嘛
睇完你個blog~~好想去呀!!
我地有10個人由吉隆坡去沙巴,會去5日4夜
可唔可以比d資料我呀!同ma我想問我地想玩潛水~~邊個島最靚
cammille48@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 VanessaLei 於 2010-7-4 03:31 發表
睇完你個blog~~好想去呀!!
我地有10個人由吉隆坡去沙巴,會去5日4夜
可唔可以比d資料我呀!同ma我想問我地想玩潛水~~邊個島最靚
cammille48@yahoo.com.hk
我覺得美人魚島最靚,詳細資料已給你,有問題再問我啦。

好帖,下月去沙巴,可否给我发份资料,hn-zw@sohu.com,谢谢先!

引用:
原帖由 HN100 於 2010-7-8 11:44 發表
好帖,下月去沙巴,可否给我发份资料,hn-zw@sohu.com,谢谢先!
詳細資料已給你,有問題再問我啦。

我都會去沙巴呀,你可唔可以send啲資料比我呀?Thanks~
yvonnechan728@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 yvonne903 於 2010-12-9 13:28 發表
我都會去沙巴呀,你可唔可以send啲資料比我呀?Thanks~

引用:
原帖由 dusty 於 2010-7-9 01:38 發表
Would you send the information to me: pm0703@gmail.com,  We, 2Adult 1Kid will go to Sabah at the end of Jan for 6 days!

Thanks a lot!

引用:
原帖由 PM6873 於 2010-12-13 12:31 發表

Would you send the information to me: pm0703@gmail.com,  We, 2Adult 1Kid will go to Sabah at the end of Jan for 6 days!

Thanks a lot!

108 1234
發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know