遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題

** 南山.營地 **

** 南山.營地 **

南山營地, 位於香港大嶼山南山山腳, 嶼南路旁, 是一個較易到, 很大的營地, 但由於位置在山谷內, 因此四週並無任何特別的風景可拍, 在這裏純屬與大自然作接觸, 或和朋友家人渡過一個安靜的大自然晚上, 我在這裏沒有甚麼特別的風可分享, 只是幾張走走拍拍及星空例作.

全輯在 : http://www.pbase.com/specialteam/nam_shan_camp_site

都唔錯喎,你影到一d 都唔似香港呀 ~~~~~~

我想問呢個 camp site 難唔難 book 架?

引用:
原帖由 breadnbutter 於 2008-11-17 11:13 發表
都唔錯喎,你影到一d 都唔似香港呀 ~~~~~~

我想問呢個 camp site 難唔難 book 架?
呢度唔駛book 呀, 仲有呢個係大嶼山最大的一個營地, 易到又空間多, 仲要分開好幾級的山地來設計, 所以就算人多亦難被其他人影響

明喇~~
之前聽到個名「南北營地」令我諗起白普理果種 camp site.

唔該哂

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know