台北有咩 hip hotel 好住呢? - 台灣旅遊 - U Travel 旅遊論壇 ::台灣,日本,韓國,英國,新加坡,澳門,自由行::旅遊討論區
遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題

[住宿] 台北有咩 hip hotel 好住呢?

台北有咩 hip hotel 好住呢?

我住過新驛, 仲有咩 hip hotel 好住呢?
今年又有咩 hip hotel 開左, 有冇人可以 update 下呢?
thanks
我住過丹迪旅館,分店今年新開 ga....係大安個邊
都係 2200 新台幣一晚

附件

引用:
原帖由 YamaP 於 2008-10-8 14:37 發表
我住過新驛, 仲有咩 hip hotel 好住呢?
今年又有咩 hip hotel 開左, 有冇人可以 update 下呢?
thanks
有冇試過新尚呀....

引用:
原帖由 travelbox 於 2008-11-5 13:36 發表

有冇試過新尚呀....
即係hotel 73?
我無,不過我朋友試過都唔錯
本來上次去台灣都諗住book 呢間但係 full 咗
TravelBox 你有無住過呀? 你又覺得好唔好

引用:
原帖由 wingkwok918 於 2008-11-5 16:16 發表

即係hotel 73?
我無,不過我朋友試過都唔錯
本來上次去台灣都諗住book 呢間但係 full 咗
TravelBox 你有無住過呀? 你又覺得好唔好
冇錯,新尚即係HOTEL 73,唔錯架,我住過幾次,位置都算OK

回復 4# wingkwok918 的帖子

Hotel73位置唔錯
係中山紀念堂附近
不過間房比較細
另外喜瑞都唔錯~

市區短期住宿

台北有一新的短期房間出租,不是酒店但品質也不錯,價格實惠,又近Sogo....
住宅管家...www.suite-apartment.com
房間選擇很多樣...很好....

引用:
原帖由 liau0105 於 2009-1-30 00:52 發表
台北有一新的短期房間出租,不是酒店但品質也不錯,價格實惠,又近Sogo....
住宅管家...www.suite-apartment.com
房間選擇很多樣...很好....
好新, 不過房間好像細了一點點...
我哋又嚟跳出香港!

引用:
原帖由 taipeilover 於 2009-1-30 07:12 發表

好新, 不過房間好像細了一點點...
係非常之細

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know