網走感動朝市 - 北海道 - 日本旅遊 - U Travel 旅遊論壇 ::台灣,日本,韓國,英國,新加坡,澳門,自由行::旅遊討論區
遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題
打印

[飲食] 網走感動朝市

網走感動朝市

想請問有冇人去過.

http://www2s.biglobe.ne.jp/~abashiri/asaishi2008.html

(我唔識日文) 佢好似話有免費巴士從住宿酒店接送. 但好似要經酒店預約. 如果我唔係住在佢講那些酒店, 我可以坐那免費巴士往返嗎 ?
QQ, 條免費巴士線係有指定路線, 要係果幾間酒店的門口先可以上車, 如果你唔係住果幾間酒店, 可以在網走站上車, 不過呢個朝市, 唔好抱咁大期望, 好細, 好少野食!!

TOP

唔該no.2, o甘有咩野食, 有冇海膽, 燒帶子呢d ? 抵唔抵食. 如果在網走站上車, 要不要預約 ?

TOP

QQ, 我記得肯定有刺身飯, 亦有燒帶子及魷魚, 海膽就無乜印象, 燒帶子都算ok, 但魷魚就....唔掂!!!  真係好細, 好似有一檔賣飯, 兩三檔燒烤, 跟住就一兩檔乾貨, 就係一眼見晒, 跟函館朝市有好大分別.  唔駛預約, 即時上車就ok, 無乜人...

TOP

thank you ! 細到o甘, 我都係諗o下去唔去好 ! 如果朝早我又早起, 又冇野做, 冇野行, 我都可能會去一去o既 !

TOP

釧路果個大好多, 網走就唔去都無乜損失.  你今次又去網走??

TOP

係呀 ! 我去網走能取湖睇珊瑚草ma ! 所以會留網走. 釧路我今次反而唔會去.

TOP

QQ, 係喎, 一時唔記得添!!  希望你影多d靚相返來啦!

TOP

你放心, 去得成就一定會影大量相返來 !

TOP

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know