我上星期尾去左松本追櫻,櫻花好靚呀~~~ - 日本旅遊 - U Travel 旅遊論壇 ::台灣,日本,韓國,英國,新加坡,澳門,自由行::旅遊討論區
遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題

[景點] 我上星期尾去左松本追櫻,櫻花好靚呀~~~

我上星期尾去左松本追櫻,櫻花好靚呀~~~

漫天櫻花的松本城,真係好靚呀~~~今次真係不枉此行呀~~~

附件

滿開的櫻花都係第一次睇到~

傻瓜機都影得咁靚~

櫻花映襯的松本城!

櫻花美景令人嘆為觀止~~

櫻花配古廟,真係好靚呀。
最岩龍友去

如果我都有 $ 去就好!

Wa wa ~ 好靚阿~ 你就好啦, 有得放假去日本~! 真係正阿

嘩!好靚喎!我都好想去...

今年係唔係落埋雪?

回復 5# turtle8686 的帖子

係呀,我去的第一日夜晚,以為落緊雨,但原來雨變左雪,第二朝一早起身,松本市市有好多積雪呀!!真係好難得~~

真系好了靚wor,今年櫻花比較早開。

引用:
原帖由 Pete34556 於 2010-5-10 14:43 發表
真系好了靚wor,今年櫻花比較早開。
我都唔知係咪早開左,我都係錯有錯著,撞啱見到,超高興!

好靚呀~你就好啦
出年有假的話一定去

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know