遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題
打印

有無人去日本旅遊買保險

有無人去日本旅遊買保險

有無人去日本旅遊買保險? 我以前去日本都唔會買保險,不過今次想去滑雪,就唸住買個。唔知47蚊3日算唔算平架?www.columbusinsurance.com.hk仲有無其他好介紹啊?

一定要買呀~

我上年去北海道八日,點知生風癩,結果要係東京睇醫生,睇左900幾蚊,好在有買保險(好似150蚊上下),結果實報實銷!
不過,記得要有醫生紙同埋登機證等資料做證明呀!

TOP

塔斯曼尼亞

有無人3月會去塔斯曼尼亞,自己去OR跟團去?

TOP

U can buy insurance from Zurich Insurance Co. Ltd, details can PM to you.

TOP

回復 3# wingh 的帖子

我四月復活節去塔斯曼尼亞一個星期,自駕遊和行山。

TOP

我都好想去塔斯曼尼亞行山啊,不過機票真係好貴,唔知係唔係因為好少香港人去

TOP

回復 3# wingh 的帖子

我一月book新加坡航空,每人$3900另稅$1800。但只係飛到墨爾本。再買來回Hobart机票,要$1200包稅。總共$6900,如果唔係復活節可以平多一仟元,都唔算貴La。

TOP

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know