北京旅行有〝地膽〞介紹去嘆自助午餐 - 「旅行美食體驗大募集」專版 - 異國街頭小食攝影比賽 - U Travel 旅遊論壇 ::台灣,日本,韓國,英國,新加坡,澳門,自由行::旅遊討論區
遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題

北京旅行有〝地膽〞介紹去嘆自助午餐

北京旅行有〝地膽〞介紹去嘆自助午餐

去北京旅行有〝地膽〞介紹我們去新開的Westin (朝陽區) 嘆自助午餐。

頭盤除了沒有生壕之外 (1, 2) ,魚生、三文魚及大隻凍虾;應有盡有。 熱盤又

有北京出名的北京烤鴨外,還有正宗的印度咖哩及其他美食 (3)
不過最贊嘅

係甜品五星級酒店嘅蛋糕真係唔同啲嘅(4)
….
而且佢哋嘅雪糕唔一般街賣

的雪糕;而係自家製意大利雪糕,又軟又香甜。(5)  自助餐包一杯不含酒精飲

品。 我就喜歡歎酒店咖啡啦。 你估幾多錢埋單? 一個人只需人仔128(己包括服務

) 星期一至日,平日人少。 你話係咪好低呢!!

( 6) 餐廳門口

TASTE 知味餐廳地址:
金茂北京威斯汀大飯店二樓。

附件

1 (Large).jpg (77.07 KB)

圖1

1 (Large).jpg

2 (Large).jpg (129.28 KB)

圖2

2 (Large).jpg

3 (Large).jpg (142 KB)

圖3

3 (Large).jpg

4 (Large).jpg (93.28 KB)

圖4

4 (Large).jpg

5 (Large).jpg (136.62 KB)

圖5

5 (Large).jpg

6 (Large).jpg (123.35 KB)

圖6

6 (Large).jpg

本帖最近評分記錄
發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know