(活動已完結,多謝支持!) 玩 Photo-Hunt 請你遊開恩茲! - 著數活動 - U Travel 旅遊論壇 ::台灣,日本,韓國,英國,新加坡,澳門,自由行::旅遊討論區
遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題

[會員專享] (活動已完結,多謝支持!) 玩 Photo-Hunt 請你遊開恩茲!

(活動已完結,多謝支持!) 玩 Photo-Hunt 請你遊開恩茲!

自問心思細密兼且眼力驚人?立即挑戰TravelUSB.com的「Photo-Hunt 考眼力」遊戲,找出每組圖片中不同之處,

即有機會贏取澳洲開恩玆雙人5日3夜自遊行套票 — 挑戰次數越多,中獎機會越大!

活動日期由2009年2月5日至2009年2月28日止。 得獎名單將於2009年3月上旬於TravelUSB.com網站內公佈。得獎者將獲電郵通知領獎詳情。 得獎者於領獎時須出示個人資料以核實身份。 得獎者因其參與是次活動或得獎而產生之任何運輸安排、稅費、保險或其他所需支付的費用,須由得獎者自行承擔。 有關獎品之使用條款,TravelUSB.com將不會負上任何責任。 送出禮品不得更換或轉讓。 TravelUSB.com保留對此推廣活動及獎品之條款及細則的修改權利。任何改動將於TravelUSB.com網上發布,不另作通知。 經濟日報員工及家屬不得參予是次活動,以示公允。 如有任何爭議,TravelUSB.com保留最終決定權。

(活動已完結,多謝支持!)

玩左不下  10 次都未找到.....

你地又玩成點?

附件

d 人都唔知咩事..可以玩到萬幾分 ? 唔通係度日磨夜磨隻game?

我想問o下...
我load唔到排行榜個page, 係咪即係冇record到我d分?

我俾人插贓嫁禍! 唔知邊個將我個分變做999999?
我已經寫o左email投訴+備案, 如果搞唔掂就會報警!

引用:
原帖由 isaac 於 2009-2-10 10:21 發表
我俾人插贓嫁禍! 唔知邊個將我個分變做999999?
我已經寫o左email投訴+備案, 如果搞唔掂就會報警!
但係 999999分唔係益咗你咩 ??
同埋唔係報咗警先備案架咩?

引用:
原帖由 ummm 於 2009-2-10 10:50 發表

但係 999999分唔係益咗你咩 ??
同埋唔係報咗警先備案架咩?
又冇話係最高分果個贏, 如果因為咁樣搞到取消資格, 我之前玩果o的時間咪白費晒...
send o左 email 去 enquiry 度問, 不過仲未有回覆
用字唔好, 我既意思係file an official complaint

引用:
原帖由 isaac 於 2009-2-10 10:57 發表

又冇話係最高分果個贏, 如果因為咁樣搞到取消資格, 我之前玩果o的時間咪白費晒...
send o左 email 去 enquiry 度問, 不過仲未有回覆
用字唔好, 我既意思係file an official complaint ...
咁又係呀, 唔知個system 係唔係俾人無無聊咁hack 咗呢
相信佢地應該會好快查出真兇掛

如果唔係以分數最高為勝出者, 那其實係點樣玩法先會增加中獎機會呢?

查實個第1名係唔係假架..我玩左n次都係11000-13000 分...點先玩到29000分? 條數點計?

引用:
原帖由 chung909 於 2009-2-10 23:15 發表
如果唔係以分數最高為勝出者, 那其實係點樣玩法先會增加中獎機會呢?
佢個度寫住 l: "挑戰次數越多,中獎機會越大! "
應該係個 system random 係個pool 到抽gwa...玩多次個名咪多一次囉
唔係第一名就叫贏呀?咁樓上個 999999999 唔知幾多個9 既分都無用啦

引用:
原帖由 superhero 於 2009-2-11 10:28 發表
唔係第一名就叫贏呀?咁樓上個 999999999 唔知幾多個9 既分都無用啦
所以點拉高個分都應該無用....都好ge...個 game 爆分查實唔難丫...我而家都記得晒...
個個爆分抽中機會仲細啦

我玩左n次都係11000-13000 分...點先玩到29000分?

引用:
原帖由 jacquesl 於 2009-2-11 10:55 發表
我玩左n次都係11000-13000 分...點先玩到29000分?
29136 分.....佢用個個咩mouse 黎架? 1 秒鐘click 晒 5 個錯處?

Photo hunt遊戲的分數被篡改為999999的情況,我們正在徹查事件,並已將有關分數取消.

曾經登記/ Login參與遊戲,無論分數多少,均可獲得一次抽獎機會,故分數多少,不會影響中獎機會.

如有任何查詢,可隨時與我們聯絡

謝謝各會員參與遊戲及支持 !

明白晒, 果然係同玩幾多次有關...俾你玩到 1 億分都無用

http://www.getjetso.com/forum/thread-300891-1-1.html

原來真係有人玩 200 多次, 小妹甘拜下風........

我都唔知點樣樓上點樣玩到13000出o黎~
200幾次真係唔難o架, o的圖都背到熟晒, 兩分鐘內就可以玩到一次

全部估中哂, 同埋唔使用HINTS及CLICK得準確既話, 基本上每次都會有10000至12000分左右.

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know