舞吧舞吧~~黎賺3000美金吧~~~ - 吹水聊天 - U Travel 旅遊論壇 ::台灣,日本,韓國,英國,新加坡,澳門,自由行::旅遊討論區
遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題

舞吧舞吧~~黎賺3000美金吧~~~

舞吧舞吧~~黎賺3000美金吧~~~

之前睇電視拎住張visa 咭跳舞(if fing 手 fing 腳係一種舞) 果個肥仔阿Matt 原來係自己興起跳舞先, 跳到visa 搵佢做代言拍廣告!!
而家好多人都學佢去旅行跳d 騎呢開心舞~!!

而家VISA 就搞左個 "舞出自我旅遊天地"短片大賽, 只要係3 月31前拎住張Visa or 同Visa logo跳舞, upload 上http://www.visatravelhappy.com/ch-hk/index.shtml
最多人睇果10 段片就有獎金!!!
頭一位仲有3000 美金tim 呀~~
佢真係跳到全世界出晒名
唔知幾時再來香港跳呢,一齊係佢後面跳都應該幾過癮

Matt 的 Youtube
http://www.wherethehellismatt.com/

附件

我哋又嚟跳出香港!

你跳丫
我地即刻日日睇

引用:
原帖由 dude 於 2009-2-2 17:49 發表
你跳丫
我地即刻日日睇
哈哈...唔通叫晒呢度的會員睇我跳咩

附件

我哋又嚟跳出香港!

引用:
原帖由 dude 於 2009-2-2 09:49 發表
你跳丫
我地即刻日日睇
agree

引用:
原帖由 johnnyman 於 2009-2-3 00:49 發表

agree
你唔見我上面跳緊?
你快 D 同mirotic 去參加呢個短片比賽啦, 肯定 Yeah 爆 Youtube

我哋又嚟跳出香港!

贏到就真係 舞動奇跡 喇~

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know