遊玩情報     香港周圍遊     遊記     周末去邊度     特集     旅遊貼士    
發新話題

TravelUSB 至叻日本迷大比拼,你玩過未?

TravelUSB 至叻日本迷大比拼,你玩過未?

TravelUSB 網頁新出了新的日本專頁,當中有個好得意的 game 唔知大家有無玩過呢?

http://www.travelusb.com/game/japan.php
看相估地方遊戲,雖然好多網頁都有,但係呢個看來唔係一般貨色,有點難度的,考得起我 (可能對日本迷來說易到爆燈啦

(聽聞出題目個個玩完都係啱得 5 個......有無咁難玩呀?!)

玩完後除了可以看龍虎榜外,還可以用 Email / Facebook  Forward 給朋友!

按此進入 >> 至叻日本迷大比拼 

附件

玩法簡單教學

玩法其實相當簡單,可以先去以下網址:

http://www.travelusb.com/TopicJapan.php

附件

入到日本 page 按入 game logo

按下開始遊戲

圖片都幾靚架!

看分數時間...

排行榜

按下 facebook logoo 會入到facebook

你地玩成點呢?不如分享下啦 !

(聽聞出題目個個玩完都係啱得 5 個......

未試過古到多過5 個, 慘敗!~ 慘敗! ~

回復 4# HiHi 的帖子

其實..............

我試過 2 分 ( 甚至 0 分)
XD

呢個有的似facebook"向世界出發",我未去過日本,實食旦

引用:
原帖由 HiHi 於 2008-11-28 18:27 發表
  未試過古到多過5 個, 慘敗!~ 慘敗! ~
已經另過我好多.............

發新話題
瀏覽我們
  • facebook instagram  weibo
 U Lifestyle      Beauty      Food      Know